Stoppen met roken.

Gezonder leven en geld overhouden? Stop dan met roken mbv van bioresonantie. 70-90% slagingspercentage!

Stoppen met roken.

Roken is niet goed voor de gezondheid. Roken is ook een verslaving. Het is niet zo makkelijk om definitief met roken te stoppen. Stoppen met roken begint bij MOTIVATIE: U bent er van overtuigd dat roken slecht is voor uw gezondheid en uw omgeving. Maar u wilt ook graag gezonder leven, een betere conditie, een betere smaak en meer lucht. Wist u al dat elke sigaret u 25 mg vitamine C kost?

Wat het moeilijk maakt om te stoppen met roken is de lichamelijke afhankelijkheid van tabak. Nicotine is niet van de ene op de andere dag opgeruimd. Bioresonantie helpt om het stoppen met roken gemakkelijker te maken: Iedere substantie heeft zijn eigen chemische vingerprint. Die chemische vingerprint heeft ook een elektromagnetische component. Wanneer deze elektromagnetische component omgekeerd/tegengesteld met Bioresonantie wordt toegepast, zal het lichaam versneld de nicotine afstoten en trachten te verhinderen dat er nieuwe nicotine binnenkomt. Nicotine zal bij u een afkeer oproepen. Dat is vaak al na de eerste behandeling!

Door versneld afscheid te nemen van de nicotine in uw lichaam, vergroot u de kans tot 70% (wetenschappelijk) tot 90% (onze ervaring) om te slagen in uw voornemen. Als het bovenstaande voor u geldt, dan kan Marianne voor u in 3 behandelingen (indien nodig 4) heel veel betekenen.

Voor een pakketprijs van slechts €175,- bent u van het roken af! Dit is inclusief een potje vitamine C kado t.w.v. € 14,50.

Is dat veel geld? Nee! Wat kost tabak u? Stel dat u 300 pakjes sigaretten per jaar rookt en de prijs van 1 pakje ongeveer € 7,-- bedraagt, dan verhoogt u uw netto vrij besteedbare inkomen met € 2100,-- per afkickende persoon per jaar. Dat is een goed begin van uw verdere leven. U bereikt wat u wilt, uw gezondheid gaat vooruit, uw conditie verbetert en u houdt elk jaar een groot bedrag aan geld over om leuke dingen van te doen.

Een gezond nieuw jaar gewenst! Marianne

Geplaatst op donderdag 15 december 2016.

Over Natuurlijk bij Marianne

Dit bericht is geschreven door Natuurlijk bij Marianne. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Katwijk. Trefwoorden van Natuurlijk bij Marianne uit Katwijk : Bioresonantie, orthomoleculaire therapie, Dorntherapie, Breussmassage, voedingsadvies, vitamines, rugklachten, stress, burn out, chronische klachten, chronische vermoeidheid.

Lees meer over Natuurlijk bij Marianne.