Nog ruimte te huur in :heel Natuurlijk

Per 2-3 opent Heel Natuurlijk;centrum voor bewustwording en natuurgeneeswijzen haar deuren.Vanaf dan kun je terecht voor Shiatsu massages en Reikibehandelingen. 28-3 houden we een open dag en v daarna gaan we volop draaien met yoga,workshops,consulten etc.. Hou de website goed in de gaten

Nog ruimte te huur in :heel Natuurlijk

Hier weer een oproep!!!!Er is nog ruimte om te huren in Heel Natuurlijk;Ruimte voor creatieve expressie,dansen,schilderen,freubelen,koken noem maar op!Wie heeft er een droom,wie heeft de moed,wie wie durft!!!De huur is maar €15,- per uur !

www.heelnatuurlijkkatwijk.weebly.com Heel natuurlijk Cleijnduinplein 12 2224 Ax Katwijk

Geplaatst op maandag 2 februari 2015.

Over Shiatsu en Reiki aan huis - Heel Natuurlijk

Dit bericht is geschreven door Shiatsu en Reiki aan huis - Heel Natuurlijk. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Katwijk. Trefwoorden van Shiatsu en Reiki aan huis - Heel Natuurlijk uit Katwijk aan Zee : shiatsu- en reikipraktijk Katwijk aan Zee, shiatsu praktijk Katwijk aan Zee, reiki praktijk Katwijk aan Zee, reiki behandeling Katwijk aan Zee, shiatsu behandeling Katwijk aan Zee, shiatsu thuis Katwijk aan Zee, reiki thuis Katwijk aan Zee, shiatsu behandeling thuis Katwijk aan Zee, reiki behandeling thuis Katwijk aan Zee,.

Lees meer over Shiatsu en Reiki aan huis - Heel Natuurlijk.