Nieuw in Katwijk!

Natuurlijk bij Marianne | Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Nieuw in Katwijk!

Bij Natuurlijk bij Marianne kunt u terecht voor voedingsadvies, orthomoleculaire therapie, bioresonantie therapie, Dorn behandeling en massage volgens Breuß.

Orthomoleculaire therapie Orthomoleculaire betekend in feite 'Gezondheid op celniveau'. Dit wordt bereikt door gezonde manier van leven en in veel gevallen een tijdelijke aanvulling met voedingssupplementen (bv vitamines)

Bioresonantie Elk orgaan heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Verstorende trillingen van bacteriën of schimmels kunnen orgaansystemen negatief beïnvloeden. Met behulp van bioresonantie kunnen deze trillingsfrequenties worden gemeten. Ook de verstorende. Het wordt zo duidelijk waar de verstoring zich bevindt. Vervolgens wordt een specifiek programma ingezet om de trillingsfrequenties naar het optimale niveau te brengen. De therapie is pijnloos.

Orthomoleculaire- en bioresonantie therapie kunnen helpen bij vnl. chronische klachten: allergieën, vermoeidheid, burn-out, astma, hormonale verstoringen, ADHD etc.

Dorn en Breuß? De Dorn methode is een milde manier om veel vormen van rugklachten te behandelen. Veel rugklachten ontstaan door een verschil in beenlengte. Het bot is niet langer geworden, maar er is meer ruimte gekomen tussen de gewrichten.. Massage volgens Breuß is een speciale massage voor de wervelkolom met Sint-Janskruid olie. Geschikt bij: rugklachten, pijn in de lies, hoofdpijn, pijn in de gewrichten.

In de praktijk wordt géén gebruik gemaakt van geneeswijzen die door religies worden beïnvloed, geneeswijzen waar de geest als uitgangspunt wordt gebruikt of spirituele diagnosevorming en - therapie.

Natuurlijk bij Marianne is gevestigd aan de Prinses Margrietlaan 70 in Katwijk. Meer informatie en verduidelijkende filmpjes over de behandelingen of om een afspraak te maken met Marianne van der Bent: Zie www.natuurlijkbijmarianne.nl of via email: info@natuurlijkbijmarianne.nl of telefonisch: 071-4077104

Geplaatst op dinsdag 11 oktober 2016.

Over Natuurlijk bij Marianne

Dit bericht is geschreven door Natuurlijk bij Marianne. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Katwijk. Trefwoorden van Natuurlijk bij Marianne uit Katwijk : Bioresonantie, orthomoleculaire therapie, Dorntherapie, Breussmassage, voedingsadvies, vitamines, rugklachten, stress, burn out, chronische klachten, chronische vermoeidheid.

Lees meer over Natuurlijk bij Marianne.