gratis talentenonderzoek

in verband met de lancering van mijn zelf ontwikkelde talentenonderzoek geef ik 3 online talentenonderzoeken GRATIS weg

gratis talentenonderzoek

In de afgelopen periode ben ik druk bezig geweest met het uitwerken van een uitgebreid talentenonderzoek en deze is inmiddels klaar om op grote schaal uitgerold te worden. Om dit te vieren geef ik DRIE online onderzoeken weg.

De talententest bestaat uit een zelf-test en een referenten-test. Voor een compleet overzicht en betrouwbare testresultaten zijn deze allebei nodig. De zelf-test bestaat uit 180 meerkeuze vragen, waarbij je op een schaal van 1-5 aangeeft of iets heel erg bij je past of totaal niet. Deze test duurt ongeveer 60 minuten. De referenten-test bestaat uit 30 meerkeuze vragen, waarbij twee verschillende referenten aangeven in hoeverre zij een stelling bij jou vinden passen of niet.

Naar aanleiding van deze vragen ontstaat er een persoonlijk profiel met zowel je direct zichtbare als sluimerende talenten. Daarnaast bevat het profiel een beschrijving van een voor jou passende werk- en leeromgeving en worden persoonlijke valkuilen en uitdagingen beschreven. Dit pdf-bestand ontvang je GRATIS via de mail.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op een gratis online talentenonderzoek moet je 2 dingen doen: 1. je volgt Corsèl Coaching op sociale media (LI of FB) en 2. je laat je je naam en e-mailadres achter. Dit kan hieronder of met een berichtje via de Facebook, of LinkedIn pagina van Corsèl Coaching. Je kunt ook e-mail sturen naar info@corselcoaching.nl. Aanmelden kan tot en met 7 februari 2020.

Op 10 februari om 11.00 uur zal ik live via FaceBook de trekking doen en de 3 gelukkigen bekend maken. De winnaars ontvangen via mail bericht.

Niet gewonnen?

Niet getreurd! Alle deelnemers ontvangen via de mail een waardebon van 20% korting op een online talentenonderzoek, geldig tot en met 31 maart 2020.

Geplaatst op maandag 3 februari 2020.

Over Corsèl Coaching

Dit bericht is geschreven door Corsèl Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Katwijk. Trefwoorden van Corsèl Coaching uit Valkenburg : praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, burn-out & bore-out preventie, loopbaanoriëntatie, groepstrainingen, reorganisatie, coaching voor particulieren, coaching voor bedrijven.

Lees meer over Corsèl Coaching.