Uitvaartverzorging Katwijk in Noordwijk ZH

Een waardig afscheid.

Over Uitvaartverzorging Katwijk

Uitvaartverzorging Katwijk valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Katwijk.

Wanneer er iemand komt te overlijden in uw naaste omgeving komt er een hoop op u af, denk hierbij aan het rouwen maar ook aan de bijkomende regelzaken. Dan is het zeer prettig wanneer iemand u in deze zware periode kan bijstaan. Bij Uitvaartverzorging Katwijk kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke begeleiding tijdens deze periode. De drijvende kracht achter Uitvaartverzorging Katwijk is Gerard van der Plas.

Samen met u bespreken we de wensen van de overledene en werken we toe naar een passend en waardig afscheid, met passie, aandacht en waardigheid verzorg ik een afscheid op maat welke past bij de overledene en alles wat hem of haar zo bijzonder maakte.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Uitvaartverzorging Katwijk uit de rubriek uitvaartverzorging uit Katwijk is gevestigd aan de De Hooge Krocht 207 in Noordwijk ZH. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43836852.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Uitvaartverzorging Katwijk zijn o.a. :