trimsalon Juweel in Voorhout

trimsalon Juweel uit Voorhout heeft geen profiel.

Wat doet trimsalon Juweel in Voorhout

trimsalon Juweel is een dierenwinkel uit Katwijk. Men is gevestigd aan de Waterlelieweg 65. Het telefoonnummer van trimsalon Juweel in Voorhout is 06-28975361.

Is trimsalon Juweel in Voorhout uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Katwijkonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

trimsalon Juweel in Voorhout valt onder de rubriek dierenwinkel. Een dierenwinkel uit Katwijk levert onder andere :

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

p van wessel donderdag 21 mei 2015

5 sterren

“Mijn hond is perfect getrimd. Ze ziet er weer zo mooi en fris uit.Ze gaan heel leuk met de honden om en nemen ook de tijd voor je hond. Ook de lagotto van onze kennissen hebben ze mooi getrimd. Ook onze honden brokken laten we door trimsalon JUWEEL thuisbezorgen, zij bezorgen het gratis bij ons thuis.Ook de wormtabletten. vlooien/teken middelen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

van galen maandag 12 mei 2014

5 sterren

“Onze hond en ook die van onze vrienden zijn heel mooi getrimt. Onze doodle zag er weer prachtig uit en ook de Lagotto van mijn vriendin was prachtig geknipt. Dank jullie wel. Ook bestellen wij ons vers vlees en brokken sinds kort bij Trimsalon JUWEEL, ze komen die netjes binnen 2 dagen bij ons thuis bezorgen.Wij hebben een speciaal voer nodig die we alleen via de dierenarts konden krijgen. Nu kunnen we ze goedkoper krijgen via de trimsalon.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.