Let's Go uitzendbureau in Noordwijk

Lets Go uitzendbureau: voor al uw kantoorpersoneel. Wij ontzorgen van A tot Z.

Over Let's Go uitzendbureau

Let's Go uitzendbureau valt onder de rubriek uitzendbureau uit Katwijk.

Welkom bij Lets Go uitzendbureau,

Wij zijn er voor 2 doelgroepen: mensen die werk zoeken en mensen die werknemers zoeken. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos, ze worden aangepast op uw situatie en wensen. Ons team staat graag klaar voor u om uw te adviseren en te begeleiden.

Werkzoekers: Het vinden van uw droombaan is niet altijd even makkelijk. Wij begeleiden u graag naar de perfecte baan, of het nou voor tijdelijk is of voor voor vast. Lets Go Uitzendbureau staat voor u klaar. Ook blijven wij u op de hoogte houden van nieuwe vacatures en informatie.

Werkgevers: Let’s Go Uitzendbureau helpt u graag met het vinden van de juiste match zodat u zich kunt richten op uw core business. Ons team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van professionals, ieder in hun eigen vakgebied, voor een vast dienstverband of voor een tijdelijk contract. Let's Go heeft twee hoofdspecialisaties: HORECA en kantoorbanen. Bent u op zoek bent naar een administratief medewerker, versterking van het marketing team of professionele IT'ers? Let's Go helpt u graag.

ONZE MISSIE IS HET GARANDEREN VAN EEN ZORGVULDIGE MATCH OP BASIS VAN KWALIFICATIES ÉN DE JUISTE MENTALITEIT. Door middel van een persoonlijke benadering en oprechte interesse in de werkgever en werknemer proberen we zo goed mogelijk uit te zoeken of de kandidaat zich in de bedrijfscultuur zou kunnen vinden. Wij realiseren ons dat werknemers in een bedrijf het belangrijkste kapitaal zijn. Het maken van de juiste match zal dan ook het verschil maken in uw bedrijf.

De voordelen hiervan zijn: 1. GEEN FINANCIELE RISICO’S Let’s Go is de wettelijke werkgever waardoor u als ondernemer geen juridische verplichting heeft en geen werkgeversrisico’s. Denk aan de risico’s bij ziekte en ontslag.

2. GEEN ADMINISTRATIEVE LASTEN Wij verzorgen de gehele administratie, waarbij uw werknemers worden verloond via ons uitzendbureau. Voor u geen juridische verplichtingen en werkgeversrisico’s.

3. SNELLE EN KOSTELOZE VERVANGING Mocht een werknemer onverwacht ziek worden of onverhoopt toch niet bevallen, dan regelen wij vervanging!

4. VAAK VOORDELIGER DAN MEN DENKT U betaalt alleen voor de gewerkte uren waardoor het effectief uurloon van een flexwerker vaak lager is dan wanneer u zelf tijdelijk personeel aanneemt

Voor meer informatie of een afspraak, verwijs ik u door naar onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Let's Go uitzendbureau uit de rubriek uitzendbureau uit Katwijk is gevestigd aan de Keyserwey 101 in Noordwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 071-7471189.

Diensten en producten voor uitzendbureau

Trefwoorden die horen bij Let's Go uitzendbureau zijn o.a. :

Nieuws van Let's Go uitzendbureau in Noordwijk

HORECA TOPPERS GEZOCHT

HORECA TOPPERS GEZOCHT

Voor diverse opdrachtgevers in de Duin- en Bollenstreek zoeken wij horeca toppers die op oproepbasis wat bij willen verdienen.