DUNAatelier Katwijk aan Zee in Katwijk Aan Zee

“Het doel der vereniging is ’t publiek in de gelegenheid te stellen kennis te maken met het werk van hare leden”

Over DUNAatelier Katwijk aan Zee

DUNAatelier Katwijk aan Zee valt onder de rubriek galerie in Katwijk.

DUNAatelier Katwijk aan Zee heeft sinds 2018 een definitieve plek op het Duinplein aan de Katwijkse Boulevard en beschikt nu ook over tentoonstellingsruimte in de gelijktijdig gerealiseerde kelder. Hieraan hebben velen bijgedragen, particulieren en instanties, zowel in financieel als persoonlijk.

Elk jaar wordt eind Juni begin Juli een evenement georganiseerd KATWIJK EN PLEIN AIR, schilderen aan zee! Er worden dan rond de vijftien kunstenaars, uit het binnen- en buitenland uitgenodigd om daar aan deel te nemen. Van Juli toe en met eind September wordt hun werk in het DUNAatelier tentoongesteld.

De Katwijkerkring is een initiatief van stichting Kunstvereeniging Katwiijk en enkele plein air-schilders. De leden van de kring krijgen ruim 6 maanden per jaar expositieruimte in het DUNAatelier. Ook hebben de leden toegang tot alle faciliteiten.

6 maanden per jaar mogelijkheid tot exposeren in DUNAatelier :

- 2 keer een groepsexpositie van 1 maand voor alle leden van de kring. De eerste expositie in de periode tussen april en juni. De tweede tussen oktober en december.

- 1 expositie van juli tot en met september van het werk gemaakt tijdens Katwijk en Plein Air.

- Van april tot en met juni, en van oktober tot en met december is de kelder van het DUNAatelier beschikbaar voor de leden van de kring. Exposeren gaat in overleg. Maximaal 5 exposanten per maand.

- Mogelijkheid tot huren van extra expositieruimte in de kelder, in de periode van januari tot en met maart. Kosten voor leden van de kring: slechts € 15 per strekkende meter per maand.

Het hele jaar rond toegang tot faciliteiten van het DUNAatelier : De leden van de Katwijkerkring kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het DUNAatelier. Leden van de kring:

- kunnen 2 dagen per jaar gratis gebruik maken van het atelier voor het geven van workshops, bijeenkomsten of lezingen.

- kunnen promotiemateriaal tonen op het televisiescherm in het atelier.

- kunnen eigen boeken en kaarten te koop aanbieden in de bibliotheek van het atelier.

- krijgen een eigen profielpagina op de website van het DUNAatelier.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website u kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DUNAatelier Katwijk aan Zee uit de rubriek galerie uit Katwijk is gevestigd aan de Boulevard Zeezijde 31 in Katwijk aan Zee. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10602627.

Diensten en producten voor galerie

Trefwoorden die horen bij DUNAatelier Katwijk aan Zee zijn o.a. :