Dermatotaal in Rijnsburg

Dermatotaal

Over Dermatotaal

Dermatotaal valt onder de rubriek massage uit Katwijk.

Mijn naam is Andrea van der Plas-Klok, gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Mijn specialiteit ligt bij huidverzorging omdat daar mijn echte passie ligt.

Voor iedereen die op zoek is naar de beste huidverzorging en huidverbetering, helder huidverzorgingsadvies, goede (bindweefsel)massages en suikerontharing kunt u bij mij terecht.

Onze huid is het grootste orgaan. Onze huid is ons eerste laag bescherming tegen vuil van buiten af en bacteriƫn. Logisch dus dat we onze huid best een handje mogen helpen. Hiermee kan ik u helpen om uw huid optimaal te verzorgen met behulp van reinigingsproducten en massage, om uw huid optimaal te conditioneren en weer zacht aan te laten voelen!

Bij Dermatotaal bent u aan het juiste adres om acne, zonneschade en huidveroudering te behandelen in de vorm van bindweefselmassage, peelings en de huidverbeterende producten.

Wilt u meer weten over Dermatotaal? of wilt u een afspraak maken? Neem dan eens een kijkje op hun eigen website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dermatotaal uit de rubriek massage uit Katwijk is gevestigd aan de Collegiantenstraat 127 in Rijnsburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46103040.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Dermatotaal zijn o.a. :