Corsèl Coaching in Valkenburg

bedrijfsmatige bloei door persoonlijke groei

Over Corsèl Coaching

Corsèl Coaching valt onder de rubriek coaching in Katwijk.

Corsèl Coaching is de praktijk voor persoonlijke coaching, en trainingen. Met veel expertise op het gebied van communicatie, groei en ontwikkeling, omgaan met weerstand en kracht door kwetsbaarheid.

Corsèl Coaching kenmerkt zich door een persoonlijke benadering voor uw medewerkers met als doel om uw bedrijf te laten floreren. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal, maar altijd gelinkt aan arbeidsprestaties.

Kenmerkend voor Corsèl Coaching is de eclectische manier van werken. Geen vast keurslijf waar u of uw medewerkers in geperst worden om het resultaat te behalen, maar een persoonlijke benadering, passend bij uw manier van werken en leren.

Particulieren: - burn-out & bore-out preventie - persoonlijke ontwikkeling - studiekeuze - persoonlijkheid & talententest - loopbaanoriëntatie

Zakelijk: - persoonlijke ontwikkeling medewerkers - groepstrainingen - loopbaanoriëntatie in geval van spoor 2 traject of reorganisatie - burn-out & bore-out preventie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Corsèl Coaching uit de rubriek coaching uit Katwijk is gevestigd aan de Broekweg 19 in Valkenburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28122975.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Corsèl Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Corsèl Coaching in Valkenburg

gratis talentenonderzoek

gratis talentenonderzoek

in verband met de lancering van mijn zelf ontwikkelde talentenonderzoek geef ik 3 online talentenonderzoeken GRATIS weg